Hatvani telephely
3000 Hatvan, Rákóczi út 115.
Telefon: 37-342-328                           
Fax: 37-541-632
Email: info@skizkft.hu                           

Nyitvatartás :
Héttfőtől péntekig: 7.00-16.00             
Szombat: 8.00-12.00

 

Szolnoki telephely
5000 Szolnok, Mester út 35.
Tel/fax :56-424-076
Email: szolnok@skizkft.hu

Nyitvatartás :
Hétfőtől péntekig: 7.00-15.00

 
Hegesztéstechnika

Vállalkozásunk a hegesztéstechnika keretén belül igyekszik teljes kiszolgálást biztosítani ügyfeleinknek. Az általunk forgalmazott termékek az általánosan elterjedt hegesztési eljárásokhoz, valamint az egyedi alkalmazásokhoz egyaránt felhasználhatóak.

Fő partnerünk a hegesztéstechnika területén az ESAB Kft., melynek hivatalos viszonteladó partnere vagyunk. Kínálatunkban az ESAB teljes termékválasztéka megtalálható, melyről bővebb információt a hegesztőanyag katalógusban, vagy a letöltések menüponton belül, vagy az ESAB Kft. oladalán talál. Az általunk kínált anyagok minőségére garancia az, hogy az ESAB vezető pozíciót tölt be a hegesztő hozaganyag, és ívhegesztő gépek/tartozékok gyártásában, az egész világpiacot tekintve. A Magyarországon járatosabb hegesztőanyagokat raktárról biztosítjuk.

Emellett, ami az ESAB termékválasztékában nem lelhető fel, rövid határidővel beszerezzük. Ilyenek az UTP ezüst és egyéb forrasztóanyagok, más speciális anyagok.

A fentieken kívül kínálatunkban megtalálhatóak a lánghegesztéshez, lángvágáshoz, plazmavágáshoz használt anyagok és berendezések is.

Ezeket a termékeket a gazdaság talán minden szereplője ismeri és használja, hiszen majdnem minden vállalatnál megtalálunk:
- Lánghegesztő és vágó alkatrészeket és eszközöket
- Nyomáscsökkentőket
- Biztonsági tartozékokat

Hegesztőgépek területén a barkács gépektől elkezdve, profi hegesztőgépekig forgalmazunk berendezéseket. Kínálatunkban megtalálhatóak trafók, inverterek, CO gépek, AWI gépek, plazmavágók, stb.